Головна Новини Зірки персона Фанати в захваті: чутки про Макса Барських і російську співачку підтвердилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати в захваті: чутки про Макса Барських і російську співачку підтвердилися

Барських об'єднав зусилля з російською виконавицею

1 березня 2021, 17:15 comments9296
Поділіться публікацією:

30-річний популярний артист Макс Барських, який в жовтні 2020 року запустив власну лінію одягу, підтвердив чутки про спільний дует з відомою російською виконавицею Zivert. Фанати від такої новини прийшли в захват.

Фанати в захваті: чутки про Макса Барських і російську співачку підтвердилися

Макс Барських (фото з відкритих джерел)

Український співак підтвердив здогади своїх шанувальників про те, що готує випустити новий трек спільно з Zivert. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram він опублікував короткий ролик, в якому показано, як проходить їх командна робота. Артисти записують голос, перебирають тонни семплів, шукають відповідний настрій.

Співачка також на своїй сторінці в соціальній мережі заінтригувала шанувальників спільною роботою з Барських, зазначивши, що вони давно задумалися про творчий союз, але прийшли до цього через деякий час, перебравши купу задумів.

"Ми дуже довго шукали ту саму пісню, звучання і сенс, які могли б об'єднати шанувальників нашої музики", — написав Макс Барських.

До слова, точна дата прем'єра їх BESTSELLE поки невідома.

Шанувальники в захваті від такої новини: "Два найкращих виконавця на даний момент", "Тільки пісні Макса і Зіверт можу слухати без зупинки", "Чекаємо трек. Уже качає", "Два найяскравіших і найталановитіших артиста", "Ох, відчуваю, буде бомба ", — пишуть фоловери.

Нагадаємо, що в січні 2020 року український виконавець Макс Барських зізнався, що перестав шукати любов і вірить, що вона нагряне в той момент, коли він цього найменше чекатиме.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця "ВІА Гри" Міша Романова розповіла, як ставиться до співака Макса Барських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини