Гітарист групи Queen пережив інсульт: як почувается музикант зараз

Легенда рок-музики Браян Мей пережив інсульт: подробиці від музиканта

77-річний гітарист легендарного рок-гурту Queen Браян Мей розповів, що пережив інсульт, який тимчасово позбавив його можливості грати на гітарі. У своєму Instagram Мей поділився подробицями щодо свого стану здоров'я, зазначивши, що зараз йому значно краще, і він знову може займатися музикою.

Музикант зізнався, що інсульт був для нього несподіваним ударом.

"Я тут, щоб повідомити вам, перш за все, хороші новини. Я думаю, хороша новина полягає в тому, що я можу грати на гітарі після подій останніх кількох днів. Вони назвали це інсультом, і раптом, як грім серед ясного неба, я втратив контроль над рукою, тому було трохи страшно", – зазначив гітарист.

Наразі Браян Мей відчуває себе краще, але його повсякденне життя зазнало серйозних змін. Лікарі порадили йому уникати стресових ситуацій і дотримуватися спокійного режиму. Музикант розповів, що йому заборонено водити автомобіль, подорожувати літаком і навіть підвищувати частоту серцевих скорочень.

"Я під домашнім арештом, мені не можна виходити на вулицю, не можна водити машину, не можна сідати в літак, не можна підвищувати частоту серцевих скорочень, не можна, щоб над мною пролітали літаки, які викликають у мене стрес. Але я в порядку", – запевнив музикант.

Браян Мей — один із засновників культового гурту Queen, що став одним з найуспішніших рок-колективів в історії музики. Він є автором багатьох легендарних пісень, таких як "We Will Rock You", "The Show Must Go On" і "Who Wants to Live Forever". Окрім музичної кар'єри, Мей відомий своєю активною громадською позицією як захисник прав тварин.