Гламурний образ, кокетливий капелюшок: Алла Пугачова разом з Галкіним вітала Макаревича

Алла Пугачова продемонструвала, що зараз має чудовий вигляд.

Алла Борисівна продемонструвала, що зараз має чудовий вигляд, і саме так спростувала чутки навколо проблем із її самопочуттям.

Примадонна всупереч твердженням про її поганий стан здоров’я, відправилась в нову подорож. На ювілей Андрія Макаревича. Переїзд з острова Кіпр на нове місце проживання не завадив зірці та її чоловіку, екс-російському коміку Максиму Галкіну, провідати старого друга.

Нещодавно музикант, художник, та керівник групи "Машина часу" Андрій Макаревич відзначав поважну дату - 70 років. Такого знаменного дня давнього друга та колегу вітала сама Примадонна.

Заради свого давнього друга та ювіляра, Пугачова з Галкіним повернулися в Ізраїль, який залишили після початку конфлікту з ХАМАС. Бо Макаревич з родиною вирішив не залишити Землю Обітовану у важкі хвилини, і вирішив святкувати ювілей всупереч всьому.

В свого давнього друга, ювіляра Макаревича Примадонна була окрасою вечірки: співачка з'явилась в тотал-блек луці з підведеними очима, доповнила свій образ масивними прикрасами. У власний гламурний стиль вона внесла суттєве доповнення, одягнула кокетливий капелюшок, що їй дуже личить. Свіже фото Примадонна оприлюднила на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Йдемо з Максом на ювілей чудової людини й музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти "Поки не меркне світло, поки горить свічка". Всім привіт", - написала Примадонна у своєму блозі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 70-річну зірку Instagram ув’язнили за танці.70-річний торговець рибою Садег Багері в Ірані став зіркою Instagram. Щоб зняти повсякденну рутину він періодично танцював та співав біля свого прилавка, а люди знімали на відео дії продавця. Однак тепер його ув'язнили за "порушення суспільної моралі".