Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО)

Для актора це вже п'ятий шлюб

Відомий 57-річний актор, зірка фільмів "Скарб нації" і "Знамення" Ніколас Кейдж зіграв таємне весілля з 26-річною Ріко Шібата.

Інсайдер повідомляє, що закохані офіційно стали чоловіком і дружиною ще 16 лютого і сталося це в Лас-Вегасі. Але відомо про це стало тільки зараз. Свій новий статус голлівудський актор підтвердив виданню PEOPLE.

"Це правда, і ми дуже щасливі", - зазначив Ніколас Кейдж.

Відомо, що актор і його кохана обмінялися клятвами в розкішному готелі Wynn Las Vegas. Наречена вибрала для такого знаменного дня японське кімоно ручної роботи, а наречений - смокінг від американського дизайнера Тома Форда.

Після церемонії, яка проходила на свіжому повітрі, на тлі пишної зелені, вогнів і свічок, молодята вирушили відзначити свято в компанії рідних, близьких і друзів. До слова, серед них була колишня дружина актора Еліс Кім, з якою він залишився в хороших стосунках і їх спільний син Кал-Ел.

Варто зазначити, що дата 16 лютого була обрана не випадково, це день народження батька знаменитості, якого не стало у 2009 році. Таким чином, кохані вирішили вшанувати його пам'ять.

Нагадаємо, зірка фільму "Скарб нації" був у шлюбі чотири рази. Першою дружиною знаменитості була актриса Патрісія Аркетт, з якою він прожив разом шість років. Потім Ніколас Кейдж взяв за дружину Лізу Марі Преслі - дочку Елвіса Преслі. Але вони розлучилися через 109 днів після одруження. Третьою дружиною актора стала кореянка Еліс Кім, з якою він прожив 12 років. А четвертий шлюб знаменитості з молодою Візажистки Ерікою Коке тривав лише чотири дні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чутки про роман Ніколаса Кейджа і японки Ріко Шібата з'явилися ще в лютому 2020 року.