Головна Новини Зірки персона Григорій Чапкіс одружився вчетверте: кохана є ровесницею його внучки
commentss НОВИНИ Всі новини

Григорій Чапкіс одружився вчетверте: кохана є ровесницею його внучки

Артист не розкриває ім'я своєї обраниці

21 вересня 2020, 13:48 comments2411
Поділіться публікацією:

Популярний український хореограф, попри свій поважний вік,  одружився  вчетверте. Про це він розповів на одному з ефірів "Танців з зірками", передає видання nv.

Григорій Чапкіс одружився вчетверте: кохана є ровесницею його внучки

Григорій Чапкіс. Фото: karavan

Григорій Чапкіс продовжує активно працювати та будувати своє особисте життя. Він поділився, що цей рік став для нього одним з найважливіших за все життя: він відсвяткував своє 90-річчя і знову одружився. Артист також додав, що намагається бути для своєї другої половинки найкращим чоловіком.

Хоч ім'я своєї дружини хореограф називати не хоче, але відомо, що їй 38 років. Вона є ровесницею його внучки Ганни Сафрончик, якій зараз 39 років.

Сам Григорій дуже радий тому, що зміг зустріти таку жінку. Він розповідає, що кохана робить його життя повноцінним і наповненим сенсом. Адже тепер йому є для кого старатися, і є для кого робити романтичні сюрпризи. А найголовніше те, що жінка готова приймати його таким, яким він є — з усіма недоліками та чеснотами.

Перш ніж зустріти свою кохану, артист тричі був одружений. Перший раз це була його партнерка по танцях Людмила (різниця у віці у них була 20 років), друга — учениця хореографа, яку звали Наталя. А з третьою дружиною Аллою Чапкіс розлучився після 28 років спільного життя.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Анна Седокова втретє вийшла заміж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини