Головна Новини Зірки персона Хитра помста: Джолі заборонила Бреду Пітту бачитися з дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

Хитра помста: Джолі заборонила Бреду Пітту бачитися з дітьми

Анджеліна твердо стоїть на своєму рішенні

30 вересня 2020, 17:20
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня Анджеліна Джолі, яка лютувала через те, що Бред Пітт відвіз нову кохану в їх сімейний маєток, не дозволяє йому два тижні бачитися з дітьми. Таку інформацію надало видання US Weekly.

Хитра помста: Джолі заборонила Бреду Пітту бачитися з дітьми

Анджеліна Джолі | Getty

Зірка "Малефісенти" заборонила колишньому чоловікові, який недавно повернувся з Франції, наближатися до дітей через загрозу коронавірусу. Вона заявила, що здоров'я її дітей понад усе і Бред Пітт повинен дотримуватися 14-денного карантину.

Інсайдер повідомляє, що голлівудський актор дуже скучив за дітьми й вже двічі здавав тест на наявність коронавірусної інфекції в організмі і результати були негативними. Однак, Анджеліна твердо стоїть на своєму і не збирається поступатися.

Кажуть, що стосунки екс-подружжя погіршилися після того, як в ЗМІ почали бурхливо обговорювати новий роман Бреда Пітта з молодою моделлю Ніколь Потуральскі, а також через те, що Джолі разом з дітьми хоче виїхати з США, а колишній коханий виступає проти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Анджеліна Джолі вперше зізналася, чому вирішила розлучитися з Піттом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини