Головна Новини Зірки персона «Холостячка» Ксенія Мішина вперше показала свою маму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Холостячка» Ксенія Мішина вперше показала свою маму

Ксенія зворушливо привітала маму з днем народження

24 грудня 2020, 21:45 comments3524
Поділіться публікацією:

Відома актриса, головна героїня романтичної шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вперше показала шанувальникам фотографію своєї мами Наталії.

«Холостячка» Ксенія Мішина вперше показала свою маму

Ксенія Мішина / фото: instagram.com/misha.k.ua

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій її мама позує з букетом гарних фіолетових квітів, а на другому кадрі сидить обійнявшись зі своїм 8-річним онуком Платоном. Виявляється, що мама Ксенії святкує день народження і з цього приводу зірка зробила зворушливу публікацію, зазначивши, що її мама найулюбленіша і найкраща.

"Найулюбленіша, найприголомшливіша, ніжна, красива, найкраща матуся і бабуся, з днем народження! Ми любимо тебе шалено! Дякую тобі за все", — написала Ксенія.

Варто відзначити, що актриса не часто розповідає про свою сім'ю, відомо лише, що її батьки давно розлученні, але і з мамою, і з татом у Ксенії дуже хороші та теплі стосунки. В одному з інтерв'ю, українська "Холостячка" зізналася, що повністю забезпечує свою маму і сина Платона.

"Я повністю забезпечую свою маму. Дитина, няня. Мені дуже хочеться, щоб у мого сина все було. І я люблю радувати його, себе і маму", — розповідає актриса.

«Холостячка» Ксенія Мішина вперше показала свою маму - фото 2

Нагадаємо, минулої п'ятниці відбувся фінал самого романтичного шоу країни "Холостячка". Ксенія Мішина зробила вибір на користь коміка Олександра Еллерта, сказавши, що саме в нього вона закохалася і хоче побудувати з ним міцні стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина разом з 8-річним сином Платоном живуть в Києві. Знаменитість провела екскурсію по своїм гарним апартаментам, опублікувавши кілька фотографій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини