Холостячка вже живе з переможцем шоу: в Мережі з'явилися докази

Користувачі соціальних мереж помітили, що Мішина вже встигла з'їхатися з обранцем

У Мережі не вщухають розмови навколо популярного шоу "Холостячка", де за серце популярної актриси змагаються чоловіки. Користувачі активно обговорюють життя Ксенії Мішиної після шоу, а найуважніші помітили, що актриса вже з'їхалася з переможцем проекту. І хоча заключні випуски шоу ще не виходили, шанувальники впевнені, що обранцем Мішиної став сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт.

В опублікованих відео Ксенії Мішиної шанувальники звернули увагу на інтер'єр квартири. Саме з неї актриса часто веде прямі ефіри та знімає відеоролики в соціальні мережі.

Користувачі запевняють, що Олександр Еллерт також часто з'являється в прямих трансляціях, які ведуться саме з цього приміщення. Головними подібностями в інтер'єрі, на які звернули увагу фанати, стали диван і кухонний гарнітур. Саме вони часто з'являються у відео Ксенії та Олександра.

І хоча більшість шанувальників телевізійного проекту позитивно відреагували на можливий факт того, що актриса Мішина та Еллерт проживають разом, деякі користувачі обурені й навіть розчаровані вибором Ксенії.

"Якщо це правда, то я в ній розчарувалася. Була кращої думки про неї", "Не хочу в це вірити...", - пишуть шанувальники під публікаціями.

Правда це чи ні, користувачі зможуть дізнатися вже зовсім скоро - у фінальних випусках проекту. А поки що фанатам залишається тільки мучити себе здогадками та припущеннями.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що попри посилення карантинних обмежень, квитки на концерт "Вечірнього кварталу" поки що продовжують продавати.