Головна Новини Зірки персона "Хто готовий?": Ірина Білик звернулася до своїх шанувальників з несподіваним проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хто готовий?": Ірина Білик звернулася до своїх шанувальників з несподіваним проханням

Її вчинок викликав захоплення фанатів

17 грудня 2020, 18:47
Поділіться публікацією:

Нещодавно Ірина Білик на своїй сторінці в соціальних мережах похвалилася дорогим подарунком, який вона отримала від Наталії Могилевської. Таким способом українська артистка хотіла висловити свою любов до давньої подруги і колеги по сцені Ірини Білик.

"Хто готовий?": Ірина Білик звернулася до своїх шанувальників з несподіваним проханням

Ірина Білик. Фото: ukrainianwall

На цей раз Білик розмістила в Instagram новий пост, в якому звернулася до фанатів з несподіваним проханням. Вона запропонувала забрати до себе додому маленьке цуценя, якщо з'являться бажаючі.

"У Новому році це миле цуценятко принесе Щастя тому, хто його забере в свій будинок! Хто з вас готовий нарешті стати Щасливим?", — звернулася Білик до шанувальників.

Співачка опублікувала знімок, на якому тримає крихітного песика. Як з'ясувалося, слово "щастя" у неї асоціюється саме з пухнастим домашнім улюбленцем, який зможе стати справжнім другом для своїх господарів. І воно зрозуміло, адже не дарма існує приказка "хто думає, що щастя не можна купити, той не купував собаку".

Фанати оцінили доброту знаменитості, яка допомагає знайти дім бездомним тваринам, і не боїться просити допомоги у своїх підписників. Звичайно ж, дуже швидко цуценяті знайшли нового господаря. Ось, що писали шанувальники під публікацією:

"Красиві, і ви, і цуценятко"

"Шикарна"

"Красуня з добрим серцем".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Білик похвалилася дорогим подарунком від Могилевської. Відома українська артистка Ірина Білик похвалилася подарунком, який вона отримала від Наталії Могилевської. Відповідну фотографію вона розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах, написавши під публікацією теплі слова подяки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Прохожий

18 грудня 2020, 09:24

сама возьми, слабо?


Новини