Головна Новини Зірки персона Хто винен у смерті Бориса Грачевського: близькі назвали винного
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто винен у смерті Бориса Грачевського: близькі назвали винного

Близька подруга розповіла про обставини смерті засновника "Єралашу"

15 січня 2021, 14:41 comments1260
Поділіться публікацією:

Давня подруга творця "Єралашу" заявила, що знає, хто винен в його смерті. Лариса Преторіус впевнена, що в смерті режисера винна онлайн-лікар, яка консультувала Грачевского, поки той був на лікуванні вдома. Таку заяву жінка зробила у своєму інтерв'ю виданню "Московский комсомолец".

Хто винен у смерті Бориса Грачевського: близькі назвали винного

Борис Грачевський. Фото: Антон Новодережкін/ТАСС

Преторіус стверджує, що коли Грачевський потрапив до лікарні, то у нього вже було уражено 85 відсотків легень. Вона додала, що онлайн-лікар наполягала на тому, щоб чоловік не робив КТ, коли минуло вже близько 12-ти днів з початку його хвороби. Проте Грачевський не послухав лікаря і все ж поїхав обстежитися: результати виявилися невтішними.

Також Лариса Преторіус розповіла, що "фахівець" винна ще й в тому, що довела дружину Бориса до передінсультного стану: у неї почалося розрідження крові, а це погано позначається на серцево-судинній системі.

Інформацію про смерть Бориса Грачевского інформагентству "ТАСС" підтвердила його дружина Катерина Білоцерківська. Раніше стало відомо, що режисера за кілька днів до смерті перевели в реанімацію, бо його стан почав погіршуватися. Лікарі ввели його в медикаментозну кому.

Також ми писали, помер творець "Єралашу" Борис Грачевський. Сьогодні, 14 січня, помер творець "Єралашу" і популярний російський режисер Борис Грачевський. Йому був 71 рік. Про це стало відомо з повідомлення Telegram-каналу Mash.
Як повідомляло видання "Коментарі", творця "Єралашу" знову ввели в кому і підключили до апарату ЕКМО. Популярний російський кінорежисер Борис Грачевський знову в стані медикаментозної коми. Його самопочуття погіршилося з тієї причини, що з'явилися ускладнення, які були викликані коронавірусом. Про це пише Telegam-канал Baza.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини