"Хто за?": відому співачку запропонували на роль нової "Холостячки"

Тіна Кароль поки ніяк це не прокоментувала

Ведучий романтичного шоу "Холостячка" Григорій Решетник запропонував українську артистку Тіну Кароль на роль головної героїні другого сезону проекту.

Шоумен на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографію, на якій позує разом зі співачкою. На Тіні Кароль розкішна довга сукня з відвертим розрізом на стегні, який ідеально підкреслює її стрункі та підтягнуті ніжки.

Свій пост, який вже зібрав майже 20 тисяч лайків, Решетник підписав так: "Холостячка" 2 сезон. Неймовірна Тіна Кароль. Хто за? Що скажете?".

Шанувальники бурхливо відреагували на таку заяву і припустили, що ідея провальна, бо Тіну Кароль вже давно підозрюють у стосунках з виконавцем Даном Баланом: "Ніхто не думає, що Тіна вже зайнята?", "А може вона і не холостячка зовсім", "Гріша, ця жінка зайнята "Ні, без варіантів, Даник не пустить", - прокоментували користувачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головна "холостячка" країни, 31-річна актриса Ксенія Мішина відверто зізналася, чи вдалося їй на проекті знайти своє кохання.