Ілон Маск пояснив, чому не буде вакцинуватися від коронавірусу

Американський мільярдер не збирається робити щеплення від Сovid-19, навіть коли воно буде загальнодоступним

Американський бізнесмен Ілон Маск відмовився від вакцинації проти коронавірусу. Засновник SpaceX і Tesla не хоче робити щеплення, навіть коли вакцина з'явиться в загальному доступі. Про це повідомило видання Daily Star.

Мільярдер не збирається вводити вакцину від Covid-19 ні собі, ні своїм рідним. Він стверджує, що ніхто з них цього не потребує, оскільки не знаходиться в групі ризику.

"Вся ця ситуація з пандемією коронавірусу значно похитнула мою віру в людство. Я побачив, на скільки люди ірраціональні", - прокоментував своє рішення Маск.

Після такої відповіді журналістка Кара Свішер запитала мільярдера, як бути з тим, що кількість смертей від коронавірусу зростає. На це вона почула від Маска лише коротке "усі вмирають".

Відзначимо, що поки загальновизнаної вакцини від коронавірусу у світі не існує. Але багато країн працюють над її розробкою.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, з якими компаніями намагається домовитися українське МОЗ про постачання в майбутньому вакцин від коронавірусу в Україну.