Ірина Білик після розлучення знову зібралася заміж: подробиці

Співачка мріє ще раз вийти заміж

Популярна виконавиця нашої країни Ірина Білик, яка тільки оформила розлучення з Асланом Ахмадовим, знову подумує вийти заміж. Про те, що в її житті буде ще одна весільна урочистість, вона завила в ефірі програми ЖВЛ.

За словами зіркової гості тележурналістів, разом зі своїм коханим вона організує веселу і велику урочистість, на яку запросить усіх рідних і приятелів. Залишилось знайти достойного претендента на її руку і серце.

Виконавиця так і заявила, що весільна урочистість в її майбутньому відбудеться обов’язково. Вона має бути несподіваною і дуже запальною.

Артистка сказала, що запросить на неї всіх своїх колег по сцені, всіх, кого дуже поважає і творчістю яких захоплюється. Але поки немає нареченого. Коли я його зустріну, я розповім усім, заявила вона.

Зірка не приховувала і причину свого розлучення з ексчоловіком Асланом Ахмадовим. До речі, від цього шлюбу вона народила сина Табріза. Він - викапаний батько.

Як сказала відома співачка, за 10 років сімейного життя вона стала іншою і чоловік також став не таким, яким був. Саме тому люди й беруть розлучення, що не можуть надовго зберегти найдорожче – своє перше відчуття коханої людини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ірина Білик показала нове елітне авто за 3,5 мільйона. В української виконавиці Ірини Білик з’явився новий елітний автомобіль від виробника Tesla. Йдеться про сучасний електричний кросовер Tesla Model. Раніше національна зірка каталася на седані Tesla Model 3 цього ж автоконцерну. Новий автомобіль удвічі дорожчий.