Ірина Білик розповіла, як мало не стала дружиною шейха

Ірина Білик зробила одкровення про особисте життя

50-річна популярна виконавиця Ірина Білик, яка зараз відпочиває в Єгипті й ділиться з шанувальниками новими фотографіями, зізналася, що ледве не стала дружиною шейха.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала коротке відео, на якому позує в атласних штанах чорного кольору, блискучій туніці й прозорій накидці в тон. Свій образ вона доповнила взуттям на платформі й синьою хусткою, елегантно зав'язаною на голові, а також масивними сережками.

Ірина написала, що одного разу познайомилася з шейхом, який запропонував їй залишитися з ним в його країні. Ім'я чоловіка вона залишила в секреті. Співачка зазначила, що це сталося за місяць до старту її концертного ранку по Україні, і вона з посмішкою відмовила шейху.

"Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени? А ви як думаєте, чи правильно я зробила", - зазначила співачка.

Шанувальники, які були раді такому одкровення знаменитості, підтримали її рішення і поділилися власними поглядами на таку ситуацію: "Правильно зробили! Ви вільна, красива, забезпечена", "Тоді б, ми втратили прекрасну співачку", "Звичайно правильно. Ви вільна людина, а не птах в золотій клітці", "Правильне рішення! Ви б не змогли без сцени. А заміж за шейха - це ризик", "Вас би тоді любив один шейх, а так Вас люблять мільйони", - відзначили фоловери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ирина Билык (@bilyk_iryna)

Нагадаємо, український шоумен Дмитро Коляденко розповів, що його колишня дружина, співачка Ірина Білик є його найближчим і надійним другом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Ірина Білик розповіла, чому звертається за допомогою до екстрасенсів.