Головна Новини Зірки персона Кайлі Дженнер вперше зізналася, чому не хоче показувати себе справжню
commentss НОВИНИ Всі новини

Кайлі Дженнер вперше зізналася, чому не хоче показувати себе справжню

Кайлі Дженнер розповіла, що приховує від фанів справжню себе, і ось з яких причин

28 жовтня 2020, 18:02
Поділіться публікацією:

Американська знаменитість в своєму інтерв'ю для YouTube-каналу блогера Джеймса Чарльза чесно розповіла, з яких причин вона не хоче показувати шанувальникам справжню себе. Про це пише видання lux.

Кайлі Дженнер вперше зізналася, чому не хоче показувати себе справжню

Кайлі Дженнер. Фото: lux.fm

Так, засновниця Kylie Cosmetics в розмові з ведучим заявила, що їй постійно доводиться бути такою, якою її хочуть бачити фанати, а не такою, якою вона є насправді. Вона додала, що подібна ситуація склалася через те, що громадськість навідріз відмовляється сприймати її справжню.

Величезна кількість негативних коментарів і критики в її адресу змусили зірку сумніватися в собі, постійно ховаючись за тим образом, який вона створила.

"У міру того, як я ставала все більш популярною, люди говорили дійсно бридкі речі про те, хто я насправді, про мою особистість, і про те, що я люблю в собі найбільше. Це приносило мені більше болю, ніж коли я грала персонажа і не показувала всього", — зізналася Дженнер.

Кайлі розповідає, що подібний стан речей просто приводить її в жах, тому вже незабаром вона має намір виправити цю ситуацію. Вона каже, що докладе максимум зусиль для того, щоб суспільство змогло прийняти її справжні риси характеру, а не вигаданий образ.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кейлі Дженнер знялася в еротичній фотосесії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини