Головна Новини Зірки персона Каменських розповіла, чому не хотіла робити весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських розповіла, чому не хотіла робити весілля

Каменських не хотіла бути «як усі»

9 вересня 2020, 15:50
Поділіться публікацією:
















Українська артистка Настя Каменських, яка нещодавно зізналася, що вийшла заміж в Лас-Вегасі, розповіла, що колись була затятим противником весіль. Таку заяву співачка зробила в програмі "2POPODCAST" на YouTube-каналі, яке веде її чоловік Потап і його колега Позитив.

Каменських розповіла, чому не хотіла робити весілля

Потап и Настя Каменскьких / Instagram / @kamenskux

Настя зізналася, що раніше їй не хотілося робити весілля і надягати білу сукню, тому що так робили всі і її це дратувало. Але через деякий час, співачка переглянула своє ставлення до цієї події й захотіла стати нареченою.

Каменських зазначила, що рішення зіграти весілля було обопільним, вони з Потапом разом цього захотіли. Більш того, артистка зізналася, що разом з чоловіком збирається відзначати весілля щороку, тому що їхнє свято пролетіло дуже швидко і було неймовірно крутим.

Нагадаємо, що Настя Каменських і Потап зіграли розкішне весілля в травні 2019 року за Києвом і на ній були присутні багато зіркових гостей. Довгий час, пара приховувала свої стосунки від публіки, а в день весілля голосно заявили про свої почуття за допомогою кліпу і пісні "Константа".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому Каменських не носить на пальці обручку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини