Катерина Варнава показала свого нового коханого

Чутки про роман Катерини та Олександра ходили ще влітку

Зірка гумористичного шоу "Comedy Woman" Катерина Варнава, яка була кілька років заручена з Костянтином Мякіньковим, підтвердила чутки про роман з 28-річним актором і режисером Олександром Молочниковим. Пара разом з'явилася на "Кінотаврі-2020", який проходить в місті Сочі. Про це повідомляє видання Сплетник.

Катерина та Олександр разом з'явилися на червоній доріжці рука об руку і виглядали щасливими. Зірка "Comedy Woman" приїхала на захід, щоб підтримати нового обранця, адже в рамках фестивалю відбулася прем'єра його кінострічки "Скажи їй".


Чутки про те, що Варнава зустрічається з російським режисером, з'явилися на початку цього літа. Пару неодноразово бачили разом у Москві, а ще Катерина в одному з інтерв'ю натякнула на те, що її серце вже не вільне.

Нагадаємо, що зірка "Comedy Woman" шість років зустрічалася і жила разом з хореографом Костянтином Мякіньковим. Молодий чоловік зробив пропозицію Катерині, але до весілля справа так і не дійшла. У якийсь момент вони вирішили розлучитися, залишившись друзями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудського актора Джонні Деппа підозрюють в романі з молодою моделлю.