Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум стали батьками

Орландо Блум поділився першою фотографією доньки

У сім'ї знаменитої співачки Кеті Перрі та зірки фільмів "Володаря кілець" Орландо Блума, відбулася щаслива подія - народження доньки, яку назвали Дейзі Дав. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив зірковий батько.

43-річний Орландо Блум привітав свою доньку в новому світі та зазначив, що пологи у Кеті Перрі пройшли легко і без ускладнень. Він опублікував чорно-білу фотографію, на якій видно маленьку ручку крихітки Дейзі, яка міцно стискає палець батька.

Шанувальники активно вітають зіркову пару і бажають їх новонародженій донечці здоров'я та щастя. До слова, пост знаменитості всього за одну годину зібрав понад 300 тисяч лайків.


Відзначимо, що це перша спільна дитина знаменитостей, і первісток для співачки Кеті Перрі. А ось в актора вже є син Флінн, якому 9 років.

Нагадаємо, що Кеті Перрі та Орландо Блум кілька разів відкладали своє весілля. Спочатку вони вирішили поміняти місце проведення свята, тому змінили дату, а потім і зовсім відклали його через пандемію коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в березні 2020 року 35-річна Кеті Перрі зізналася, що чекає дитину від голлівудського актора.