Кейт Міддлтон повернулася до королівських обов'язків після двомісячної відсутності

На військову базу герцогиня прибула в військовому вертольоті Sikorsky S-76

Кейт Міддлтон повернулася до роботи. Вона відвідала персонал військової бази, який займався евакуацією з Афганістану. Після двох місяців відсутності в публічному просторі герцогиня має свіжий вигляд. Як пише People, це перша офіційна поява дружини принца Вільяма на публіці після літніх канікул.


На військову базу герцогиня прибула у військовому вертольоті Sikorsky S-76 і вже опублікувала пост в соцмережах, назвавши військових "неймовірними людьми". Для офіційного візиту вона одяглася демократично та елегантно. Кейт оглянула літак, на якому було здійснено евакуацію, і поговорила з військовими. Операція стала найбільшою в Великобританії за останні 70 років: з 14 по 28 серпня понад 15 тисяч осіб були вивезені з Кабула Королівськими військово-повітряними силами.


Для виходу Кейт вибрала стильний костюм в діловому стилі, який складається з двобортного блейзера кольору слонової кістки бренду Reiss, темно-синіх штанів з високою посадкою і широкими штанинами та білої блузки Jane Atelier.


Нагадаємо, Меган Маркл описала свою першу зустріч з Кейт Міддлтон як "чудову". Попри нинішні непорозуміння в королівській родині, перша зустріч, коли Гаррі познайомив Меган Маркл з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон, пройшла позитивно. Під час розмови подружжя з Бі-Бі-Сі Мішалов Хусіяном Меган описала зустріч як дуже позитивну, використовуючи одне слово для точності моменту - "чудова". Про це повідомляє видання The Mirror.


У принца Гаррі та Меган був бурхливий роман після поїздки в Ботсвану, перш ніж Гаррі запропонував їй руку і серце під час "затишній ночі" в котеджі в Кенсингтонському палаці у 2017 році. Згадуючи зустріч між Меган і Кейт, принц Гаррі сказав: "Це було захоплююче. І тоді Вільям прагнув зустріти її, і Кейт теж..." Меган Маркл також під час розмови похвалила сім'ю принца Гаррі за те, що її добре привітала і зустріла його бабуся — королева Єлизавета II.