Головна Новини Зірки персона Кім Кардаш'ян роздасть півмільйона доларів своїм підписникам
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардаш'ян роздасть півмільйона доларів своїм підписникам

Знаменитість вирішила подарувати гроші тим, хто їх дійсно потребує

22 грудня 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома зірка Кім Кардаш'ян напередодні Нового року вирішила зайнятися благодійністю і фінансово допомогти своїм фанатам. Знаменитість опублікувала твіт, в якому обіцяє роздати по 500 доларів тисячі людей, які цього дійсно потребують.

Кім Кардаш'ян роздасть півмільйона доларів своїм підписникам

Кім Кардаш'ян дарує по 500 доларів своїм підписникам. Фото: РБК

"Привіт, дорогі! Це найкраща пора року. Я знаю, що 2020 рік був дійсно важким, і людям доводиться боротися з усіх сил, турбуючись про те, як платити за квартиру, на які гроші купити їжу або подарунок під ялинку дітям. Я хочу поширити любов, відправивши по 500 доларів 1000 особам", — йдеться в пості Кім.

Аби отримати кошти треба просто ретвітнути її пост, вказати хештег #KKWHoliday та дати номер свого онлайн-гаманця.

Тисячі шанувальників почали заздалегідь дякувати зірці та розповідати про свої негаразди. Виявилося, що цей рік дійсно став важким для багатьох людей. Хтось не має грошей на навчання та забезпечення дітей. Інші не мають на що купити собі одяг, Деякі жінки завагітніли й не знають як справлятимуться надалі.

Кім Кардаш'ян роздасть півмільйона доларів своїм підписникам - фото 2

Нагадуємо, що Том Круз закрутив роман з молодшою на 20 років актрисою Хейлі Етвелл. Актор познайомився під час зйомок нової частини "Місії нездійсненної". Кажуть, що між ними відразу пробігла іскра. Вони почали спілкуватися буквально з першого дня, плюс до всього, їм на руку зіграв карантин, адже знаменитості за цей час стали майже нерозлучні.

Сайт "Коментарі" також повідомляє, що популярній українській зірці Олі Поляковій довелося економити у зв'язку з карантином. В першу чергу знаменитість почала відмовляти собі в покупці брендового одягу та взуття. За словами Полякової, зараз ці речі виявилися непотрібними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини