Головна Новини Зірки персона Кінозірка Мішель Пфайффер поділилася секретом приголомшливого зовнішнього вигляду
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінозірка Мішель Пфайффер поділилася секретом приголомшливого зовнішнього вигляду

62-річна актриса Мішель Пфайффер все ще привертає захоплені погляди, а шанувальники в Мережі засипають її компліментами

26 лютого 2021, 04:51
Поділіться публікацією:

За словами кінодіви, вся справа в спорті і повноцінний відпочинок, повідомляє popcornnews.ru.

Кінозірка Мішель Пфайффер поділилася секретом приголомшливого зовнішнього вигляду

Мішель Пфайффер (фото з відкритих джерел)

"Ти повинен правильно харчуватися, займатися спортом і спати ... Найбільший секрет: ніякого секрету немає. Ми завжди шукаємо якийсь чарівний метод, але це неправильно ", — поділилася своїм секретом з шанувальниками Мішель Пфайффер.

Зірка уточнила, що сама дотримується даних правил тільки в ті періоди, коли немає знімального процесу. Під час зйомок актриса "дозволяє собі з'їсти що-небудь шкідливе або випити більше вина, ніж зазвичай".

При цьому Пфайффер зізналася, що порушення режиму дозволяє собі досить рідко і це виняток з правила. Головний секрет відмінної форми, на думку актриси, — самодисципліна.

Нагадаємо, і з-за пандемії коронавірусу і карантину в світі, місць для відпочинку стало зовсім небагато. Куди вирушили українські селебріті, щоб не нудьгувати вдома, розповідаємо нижче. Відома українська балерина Катерина Кухар повідомила, що планувала разом з сім'єю поніжитися в теплій країні біля моря. Однак плани так і не втілилися в реальність. Катерина повідомила, що, можливо, відвідає своїх друзів у Львові і покаже місто дітям, адже вони там ще жодного разу не були. Популярна актриса Ольга Сумська зі своєю сім'єю вже традиційно поїхали відпочивати в Карпати. Там щаслива сім'я катається на сноуборді і радіє снігу.

DZIDZO в цьому році на зимові канікули відправиться до близьких людей до Львівської області. Однак співак мріяв потрапити до своєї мами, яка зараз перебуває в Португалії. Зоряна пара — Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли на Балі. Щодня вони діляться своїми емоціями від подорожі з передплатниками в інстаграму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: popcornnews.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини