Кіркоров відкрив справжню причину розлучення з Пугачовою

Філіп Кіркоров таки визнав, що головна причина розлучення - його численні зради

Зірка російської естради Філіп Кіркоров перебував в офіційному шлюбі з іншою зірковою виконавицею Аллою Пугачовою з 1994 по 2005 рік. Про зіркове подружжя говорили, що це ідеальна пара і вірили, що їх кохання на десятиліття. В Алли Філіп був четвертим чоловіком, а Примадонна для Кіркорова так і залишилась одною офіційною дружиною.

За 18 років, скільки часу пройшло після розлучення, коли всі гадали, що тут причина - молодий пародист Максим Галкін, Філіп Кіркоров таки визнав, що головна причина розлучення - численні зради співака. Про це інформує УНІАН, посилаючись на росЗМІ.

Про це зірковий російський виконавець заявив під час російського шоу "Маска", де співак відверто спілкувався з молодою учасницею. Співак запитав, чи вона не зраджувала своєму коханому, співачка сказала, що ніколи так не робить.

"Я завжди ходив наліво. Тому зі мною і розлучилися", - відповів на це Філіп Бедросович.

При цьому відомо, що офіційно тепер російський зірковий співак є самотнім. Кіркорова часто звинувачують в романах з юними підопічними, як і з іншими співочими колегами. Також ходили всілякі чутки про орієнтацію співака, але Кіркоров ніяк не коментує такі розмови.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Не тільки зрадниця, але й розлучниця: Лорак розсекретила нового коханого.Опальна виконавиця Ані Лорак таки відкрила свого бойфренда. Його звуть Ісаак Віджраку. Виходячи з інформації, що вказана в соціальних мережах, обранець співачки-зрадниці — "експерт з холістичного оздоровлення, філософ, творець позитивної карми".