Кіркоров з огидою пройшовся по Галкіну та заговорив про стосунки з Пугачовою

Кіркоров заявив, що його не цікавить інформація про життя Галкіна

Знаменитість з РФ Філіп Кіркоров по своєму прокоментував ставлення до колишнього російського гумориста і чоловіка своєї ексдружини Алли Пугачової. Ще один прихильник політики Кремля заявив журналістам, що його зовсім не обходить, що робить чи що там каже на його адресу Максим Галкін.

Свою думку Кіркоров озвучив в Петербурзі, куди приїхав на конференцію. Журналісти запитали в нього, що співак думає про чоловіка своєї ексдружини. Журналісти цікавились, як знаменитість відноситься до поглядів Галкіна, що засуджує війну.

"Мене найменше в цьому житті цікавить Максим Галкін і його статус. Мене цікавить мій статус, моє ім'я. І те, що я роблю в цій країні. А все, що там робить або говорить Максим Галкін, мене найменше в цьому житті цікавить", - сказав ексчоловік Алли Пугачової, спілкуючись на цю тему з журналістами.

Далі гість з Москви згадав про Примадонну. І романтично назвав її "легендою". Проте, як стверджує Кіркоров, він з колишньою дружиною вже давно не спілкувався.

"Чудова співачка Алла Пугачова - це легенда нашої країни. І що там, де вона зараз? Я знаю, що вона поїхала, і більше мені нічого не відомо. Ми не спілкуємося вже понад п'ять років, тому мені нічого не відомо. Ані про неї, ані про її родину", - підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кіркоров виправдався, чому "пропускає" Євробачення та дав прогнози щодо фіналістів конкурсу. Скандальний артист вигадав пояснення для шанувальників, чому він поза участю в Євробаченні. За його словами, це не тому, що Росію бойкотують у конкурсі, а у знак його любові до РФ.