Колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок (ВІДЕО)

Кулінарний експерт Тетяна Литвинова із задоволенням провела екскурсію по своєму будинку

В гостях у колишньої судді кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяни Литвинової побували ведучі програми "Неймовірна правда про зірок". Цей будинок, за словами Тетяни, її сім'я будувала сама, а в'їхали вони в нього всього п'ять років тому. За ці роки вони встигли облаштувати його і зробити дуже затишним. Сама ж кулінарний експерт зазначила, що вона та її родина дуже любить бачити гостей у своєму будинку.

Ведучим програми Тетяна показала насамперед свою розкішну кухню, де вона створює кулінарні шедеври. До слова, в той день у телезірки була приготовлена лазанія. Також експерт показала своїм гостям набір столових приладів, який був привезений з Аргентини, а вартість його складає 260 доларів. Далі Литвинова показала свій великий набір спецій, в якому присутня також найдорожча спеція у світі - шафран.

Після екскурсії по кухні Тетяна показала гостям свій гардероб. Дівчина зізналася, що вона обожнює шопінг і свої речі, тому порядок у неї стоїть на першому місці. Спідниці експерт вважає за краще розвішувати по довжині, а штани - за кольором. На те, щоб привести все в ідеальний вигляд, Литвиновій було потрібно близько 3 місяців. Однак, особливу увагу було приділено взуттю. На вході в будинок стоїть велика шафа, в якій зберігається ціла колекція різного взуття. За словами Тетяни, її вона купує в Америці, тому що в неї 41 розмір ноги, а там якраз є відповідне їй взуття такого розміру. На завершення Литвинова провела невеликий показ мод, а ведучі намагалися вгадати, скільки коштує її вбрання.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що Оля Полякова змінилася до невпізнання, а також про те, як змінювалися образи Вєрки Сердючки.