Ксенія Мішина зробила вибір: хто переміг в "Холостячці"

Ксенія Мішина сказала «так» одному з учасників

Сьогодні, 18 грудня, вийшла фінальна серія самого романтичного шоу країни "Холостячка". Українська актриса Ксенія Мішина вибирала чоловіка, з яким хоче побудувати стосунки та міцну сім'ю. І заповітне "так" від знаменитості почув Олександр Еллерт.

На серце зіркової красуні претендувало 12 чоловіків, які всіляко намагалися вразити та проявити себе, щоб сподобатися Ксенії Мішиній. Але в фіналі залишилося тільки двоє: комік, автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. Це два абсолютно різних чоловіки, до яких головна героїня відчувала велику симпатію.

З Олексієм Тригубенко, за словами Ксенії, вона завжди відчувала себе маленькою дівчинкою, тому що він завжди укутував її турботою, теплом, і з ним завжди було спокійно. А з Олександром Еллерт було все "тут і зараз", з ним було складно обговорювати серйозні теми, але при цьому, головна героїня відчувала себе поряд з ним легкою, повітряною і справжньою.

У фіналі Ксенії Мішиній довелося зробити складний вибір і був він на користь Олександра Еллерт, тому що саме в цього чоловіка вона закохалася і з ним захотіла побудувати міцні та тривалі стосунки. Але чи вдалося їм це зробити, глядачі дізнаються через тиждень на пост-шоу "Як вийти заміж".


Нагадаємо, в одному з інтерв'ю, практично відразу після виходу "Холостячки", Ксенія Мішина зізналася, що їй вдалося знайти те, за чим вона приходила на реаліті-проект.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головна "холостячка" країни Ксенія Мішина розповіла, в якому учаснику проекту дуже розчарувалася.