Лорак після скандалу щодо концертів у Росії назвала себе українською співачкою

Лорак зробила пост, де написала, що нібито не вважає себе стороною конфлікту, тому що займається "не політикою, а музикою"

Відколи триває військове вторгнення, Ані Лорак ніяк не коментувала війну на своїй батьківщині, але всі розуміли її позицію - співачка жила і працювала в РФ, фінансуючи державу-агресора.

Не так давно з'явилось повідомлення, що опальна виконавиця має намір зробити пожертву на ЗСУ коштами з нових концертів в Росії. Зрозуміло, що там це не дуже сподобалось, тому тур Лорак швидко відмінили. Щоб не втратити заробітки і аудиторію своїх прихильників, Кароліна оприлюднила ціле повідомлення, виправдовуючи себе.. І називає себе співачкою з України.

"Як ви знаєте, я - українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною і культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, в тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Однак, з початку конфлікту між Росією і Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без будь-яких фактів".

Вона розповіла що в 2014 році певні українські політики, імена їх вона не оприлюднила, ніби мали бажання використати її в особистих цілях.

"В результаті я опинилася в дуже незручній ситуації і зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті, про які знає тільки моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не будеш співати в цій країні". Ультиматум уряду моєї власної країни, що притиснув мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Попри все Україна завжди в моєму серці", - пише зірка.

Кароліна спростовує чутки про те, що фінансово підтримує армію - стверджує, що жертвувала кошти для гуманітарних потреб.

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - підсумувала колишня українська співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лорак публічно попросила вибачення, але її не пробачили.