Лорак, прикриваючись Богом, знову намагається виправдатися за втечу з України (ВІДЕО)

Лорак заявила, що "Бог дав їй талант, щоб вона не обмежувала себе"

Виконавиця з України Ані Лорак, яка була на інтерв'ю в росіянки "Алены, блин" вкотре розповіла бувальщину з минулого: як дев'ять років назад співачку ніби "вижили" з України. Кароліна знову розповідала як їй було непросто, бо "артисти не повинні обмежувати свою творчість".

"Я стала заручницею ситуації. Мені дали зрозуміти, що я повинна зробити вибір і слідувати порядку денному. Іншими словами, я повинна була обмежити свою творчість і перетворитися в якусь артистку, яка говорить те, що їй говорять. Я - людина вільна. Я завжди знала, що Бог дав мені талант, щоб співати в усьому світі. Я ніколи не обмежувала себе", - розповіла колишня українська зірка, яка не осуджує звірства РФ на рідній Україні.

Ще виконавиця скаржилась, що їй ніби зривали концертні виступи. Хто замовляв всі ці переслідування так і залишиться таємницею Ані Лорак. Вона про це не поширюється.

"У мене були зриви концертів. Це були абсолютно проплачені і абсолютно організовані дії. Я зі своїми закликами любові, щастя і добра не задовольняла. Треба було, щоб я говорила щось інше", - скаржилася товаришка прихильника Путіна Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що новий скандал з Ані Лорак набирає обертів. Колишня українська виконавиця Ані Лорак днями оприлюднила власну позицію про війну на батьківщині. Вона стверджує, що не виступає за підтримку військових дій і їй болить, коли гинуть люди. Російські ЗМІ пишуть, що громадські діячі в Росії звернулися до Генпрокуратури з проханням визнати Ані Лорак "іноагентом". Навіть самі росіяни проти того, щоб "в містах влаштовували шоу люди, які зізнаються в любові українській владі".