Головна Новини Зірки персона Мадонна розповіла про свій новий автобіографічний фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна розповіла про свій новий автобіографічний фільм

Сюжет фільму буде будуватися на початку творчого шляху Мадонни на Манхеттені з групою The Breakfast Club

14 вересня 2020, 15:58
Поділіться публікацією:








Близько місяця тому Мадонна розповіла про те, що має намір зняти художній фільм про своє життя і кар'єру. Цього тижня знаменитість зустрілася зі сценаристкою Діабло Коді, щоб обговорити майбутню роботу. Про це пише видання bilshe.

Мадонна розповіла про свій новий автобіографічний фільм

Мадонна розповіла про свій новий автобіографічний фільм. Фото: prm.

Свою зустріч вони вирішили провести не наодинці, а в прямому ефірі у соціальних мережах. Робочі моменти набагато простіше вирішуються за келихом вина, вирішили зірки. Тому в неформальній бесіді, спілкуючись із шанувальниками, вони відповідали на запитання, включаючи питання фанатів, які приєдналися до трансляції. Уже відомо, що весь сценарій автобіографічного фільму зайняв 107 друкованих сторінок. За припущеннями сценаристки фільм буде йти приблизно 2 години.

Сама Мадонна поділилася, що ця творча робота вкрай важлива для неї. У фільмі розповідатиметься про всі труднощі кар'єрного шляху співачки, також про те, як вона намагалася вижити у світі чоловіків. Очікується, що ця картина буде досить емоційна — в ній буде і радість, і смуток, і безумство, і потворність.



Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зірка "Месників" випадково показав інтимне фото. 39-річний Кріс Еванс опублікував у своєму Instagram-Stories ролик із записом особистого екрану iPhone, щоб показати передплатникам, як його родина грає в Heads Up. В кінці відео актор випадково зайшов у свою галерею, і уважні фанати серед фотографій помітили знімок оголених чоловічих геніталій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини