Головна Новини Зірки персона Мадонна заявила, що вакцина від COVID-19 вже існує
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна заявила, що вакцина від COVID-19 вже існує

Мадонна вже встигла перехворіти на коронавірус

30 липня 2020, 11:15 comments1064
Поділіться публікацією:

Відома співачка Мадонна вже неодноразово висловлювалась з приводу того, що пандемія коронавірусу є результатом світової змови. А нещодавно знаменитість у соцмережі заявила, що вакцина від COVID-19 вже існує, але її приховують. Однак, Instagram видалив її ролик, повідомляє The Guardia

Мадонна заявила, що вакцина від COVID-19 вже існує

Мадонна поділилася відео з заявами про те, що вакцина від коронавірусу "була давно знайдена і була доступною протягом декількох місяців". Вона додала: "Вони дозволять страху контролювати людей, багаті стануть багатшими, а бідні – біднішими".

На відео зафіксована доктор Стелла Іммануель, лікар з Х'юстона, штат Техас, яка стверджує, що вилікувала 350 пацієнтів з коронавірусом гідроксихлорохіном.

Instagram спочатку розмив відео і позначив його плашкою: "Неправдива інформація". Це також обмежило поширення ролика в соцмережі. Незабаром публікація була видалена самою соціальною мережею. Мадонна завантажила його знову, але зазнала поразки — ролик був видалений.

Мадонна заявила, що вакцина від COVID-19 вже існує - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, американську співачку Мадонну оштрафували в Росії на $1 млн за пропаганду ЛГБТ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини