Меган Фокс шокувала заявою про свою сексуальну орієнтацію

Фотомодель запостила знімок, на якому демонструє манікюр в кольорах веселкового прапора

Популярна американська актриса Меган Фокс заявила, що більше двох десятків років є представницею ЛГБТ-спільноти, а саме бісексуалкою. Про це повідомляє ТСН.

За словами знаменитості, вона усвідомила свою орієнтацію ще в 15 років. Таку заяву Меган Фокс розмістила на сторінці в Instagram. Зірка опублікувала фотографію, де показала манікюр в кольорах веселкового кольору.

"Літера B в LGBTQIA вже понад два десятиліття", - написала під постом Меган Фокс.

Заява Меган Фокс викликала бурхливе обговорення в соціальній мережі. Деякі шанувальники актриси були шоковані подібною інформацією, оскільки почули її в перший раз.

""Люба, ти змусила нас усвідомити, що у багатьох з нас є Б "," Бісексуальна королева", "Це хоробро", - пишуть в коментарях фоловери.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на сайті електронних петицій з'явилося пропозицію легалізувати ЛГБТ шлюби в Україні на законодавчому рівні. Автор петиції Катерина Малюгіна, перш за все, аргументує це тим, що кожна людина в суспільстві має право на віросповідання, вільний вибір місця проживання, вільний розвиток особистості.

Відзначимо, що одностатеві шлюби і взагалі відносини багато років є досить дискусійним питанням у багатьох країнах. Україна - не виняток, хоча прояви толерантності до ЛГБТ-спільноти останнім часом явно побільшало. Кореспондентка порталу "Коментарі" Марія Рада поцікавилася у киян, як вони ставляться до гомосексуалів. Проаналізувавши більше десятка розмов з українцями, можна зробити передчасний висновок про те, що в нашій країні практично відсутня гомофобія.