Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після народження доньки Лілібет

Акторка написала для свого сина дитячу історію

Акторка вперше вийшла у світ після того, як нещодавно стала мамою вдруге. Меган дала інтерв’ю, в якому детально розповіла про свою нову книгу, що написала спеціально для свого сина Арчі. Повідомляє Hello!

Вона прийшла на радіошоу "NPR Morning Edition Sunday", 20 червня, у День батька. Спілкуючись з продюсером Самантою Балабан, вона зізналася, що тепер може розповісти своєму синові про написану книгу.

Книга називає The Bench ("Лавка"). Це - чудова дитяча історія про любов батька до сина. Дружина принца Гаррі розповіла, що її сину дуже подобається книга, адже він залюбки її слухає.

"Арчі обожнює цю книгу, у нього величезний інтерес до книг. Ми часто читаємо йому книжки, а він хоче ще й ще. І тепер я можу сказати йому: "Мама написала книгу для тебе", - зазначила акторка.

Стало відомо, що назва книги - це особливе місце, де батько може провести час зі своїм сином. Книга побачила світ 8 червня, її надрукувало видавництво Random House Children's Books.

Меган Маркл також зазначила, що в книзі зображена її улюблена квітка та мами принца Гаррі – Діани.

Нагадаємо, що раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що Єлизавета дуже тепло привітала свого онука, принца Гаррі та його дружину з народженням доньки, яку назвали на честь її та принцеси Діани.

Після чудової звістки про те, що Гаррі й Меган вдруге стали батьками, світ зачекався на реакцію королеви Єлизавети, бо вона довго "офіційно" мовчала. Але стало відомо, що монарх, дізнавшись про радісну звістку, особисто привітала Гаррі й Меган. Прессекретар Букінгемського палацу розповів ЗМІ, що всі представники монаршої родини у захваті від цієї щасливої звістки.