"Мексиканська Кім Кардашьян" померла після невдалої операції

Мексиканка вдруге вдавалася до такої операції

Відома модель, зірка соціальної мережі Instagram Джоселін Кано померла у віці 29-років через невдалу пластичну операцію.

Дівчину за її пишні форми в мережі називали "мексиканською Кім Кардашьян" і за її життям в мережі стежило близько 13 мільйонів осіб. Відомо, що модель поїхала в Колумбію робити операцію по корекції форми сідниць, яка закінчилася трагедією.

Пластична операція, яка називається ліпофілінг - це спосіб омолодження, контурної корекції та профілактики вікових змін з використанням власного жиру пацієнта. Цю процедуру дівчина робила вже вдруге і знала про можливі наслідки. Річ у тому, що, якщо ін'єкцію зробити неправильно, тоді це призведе до жирової емболії: жир потрапить у кров і може закупорити судини.

І попри випадки смертей, які були зареєстровані неодноразово, на жаль, ця операція продовжує користуватися популярністю.

Відомо, що 29-річна модель жила в Каліфорнії, активно просувала свою сторінку в соціальній мережі, багато подорожувала, займалася рекламою і любила виставляти напоказ своє тіло.

Церемонія прощання із зіркою Instagram транслювалася онлайн, щоб кожен її підписник зміг бути присутнім.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Joselyn Cano (@joselyncano)

Нагадаємо, модель з Великобританії настільки сильно хоче "стати" голлівудською знаменитістю Кім Кардашьян, що вже витратила на зміну свого образу понад 1,3 мільйона доларів. Дівчина намагається копіювати не тільки зовнішність зірки, але і її стиль в одязі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російська модель Луїза Кремлева може потрапити до в'язниці за те, що звинуватила в зґвалтуванні гравця "Мілана".