Головна Новини Зірки персона "Мій соціальний експеримент вдався": Jerry Heil зізналася, чому поголилася налисо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мій соціальний експеримент вдався": Jerry Heil зізналася, чому поголилася налисо

Jerry Heil вирішила перевірити, скільки негативу на неї виллється, якщо зробити те, чого інші бояться

2 листопада 2020, 20:13
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому українська виконавиця шокувала шанувальників, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах фотографію з новою зачіскою.

"Мій соціальний експеримент вдався": Jerry Heil зізналася, чому поголилася налисо

Jerry Heil. Фото: lux.fm

Так, знаменитість повністю поголилася налисо, виклавши в мережу відповідне відео. Фанати не зовсім зрозуміли, чому дівчина зважилася на сміливий вчинок. І відповідь виявилася досить простою: заради такої бурхливої реакції.

Таким ось незвичайним способом співачка захотіла перевірити, скільки негативу вона почує в свою адресу, якщо здійснить задумане.

"Мій соціальний експеримент вдався! 60 000 переглядів в сторіз, більшість репоста з яких — це "подивися, що ця дура зробила". Вони не терплять безладу в чужому житті. Вони точно знають, як правильно жити твоє життя. Вони хейтять тебе з усією своєю пристрастю і любов'ю, і будь упевнений, на них можна покластися, тому що вони завжди будуть поруч. Хейтери. Відважна варта твоєї адекватності", — написала зірка в своєму Instagram.

Jerry не стала приховувати, що її пошта досі поповнюється критикою фанатів про те, яку ж помилку вона допустила. Вона навіть зізналася, що підписники писали її мамі, кажучи про те, що їм соромно за необдуманий вчинок свого кумира.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка поголилася налисо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини