Головна Новини Зірки персона Микита Добринін розповів про участь в російському «Холостяку»
commentss НОВИНИ Всі новини

Микита Добринін розповів про участь в російському «Холостяку»

Добринін зазначив, що така пропозиція була для нього несподіваною

3 березня 2021, 17:25 comments1313
Поділіться публікацією:

Микита Добринін, який зустрів свою любов на українському романтичному шоу "Холостяк", тепер стане ведучим цієї програми, але тільки в Росії. Український шоумен пояснив, чому погодився на таку пропозицію.

Микита Добринін розповів про участь в російському «Холостяку»

Микита Добринін (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram ведучий опублікував пост, в якому розповів, що з самого дитинства мріяв працювати на телебаченні й наполегливо прагнув до своєї мети. Добринін зазначив, що йому вдалося на "Холостяку" зустріти Дашу Квіткова, з якої вони минулого року одружилися, а тепер очікують появу первістка.

За словами Микити, їх історія унікальна, тому що вони стали третьою парою у світі, яка залишилася разом після проекту "Холостяк". І після того, як йому запропонували стати ведучим російської версії романтичного шоу, він довго думав, і погодився.

Звичайно ж, багато користувачів стали критикувати таке рішення українського шоумена, адже він погодився працювати в країні-агресора. Але Добринін зізнався, що хоче поширювати любов і це історія не про політику.

"Тут немає політики, навіть якщо її хочеться знайти й використовувати проти нашої родини. Це історія не про політику, це історія про кохання".

До слова, негативні та засуджуючі коментарі під своїм постом Добринін видаляє, але користувачі не втомлюються ділитися своєю думкою: "Дуже засмучена таким вашим рішенням. Складалося про вас краще враження", "Розчарування. Не важливо, про що шоу, а працювати в країні- агресора, платити податки від роботи в їх армію, розважати й підіймати їх перегляди — це точно не про любов ", — пишуть фоловери.

Відзначимо, що скоро в Росії стартує новий випуск "Холостяка" в головній ролі з репером Тіматі. Микита Добринін поділився своїм досвідом і сказав артисту, що допоможе йому зробити все можливе, щоб той зустрів свою половинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через кілька днів в Україні також відбудеться прем'єра нового "Холостяка". Головний герой розповів, яку дівчину вибере на проекті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини