Головна Новини Зірки персона «Міс Україна Всесвіт-2014» вперше стала мамою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Міс Україна Всесвіт-2014» вперше стала мамою (ФОТО)

Українська красуня народила хлопчика

21 січня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

«Міс Україна Всесвіт-2014» вперше стала мамою (ФОТО)

модель Анна Андрес (фото з відкритих джерел)

27-річна модель Анна Андрес, яка стала переможницею конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2014", поділилася з шанувальниками чудовою новиною — вона вперше стала мамою.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька фотографій з пологового будинку і показала знімки свого малюка. Українська красуня не стала приховувати дитини від публіки, як це роблять багато знаменитостей, а відразу розсекретила стать і показала обличчя свого первістка.

"20.01.21 Вчора був складний, але найщасливіший день. Ласкаво просимо, мій маленький чоловік ", — підписала модель свій пост.

На одній з фотографій малюк спить у мами на колінах в білому боді та шапочці з різнокольоровими машинками. А на іншому кадрі красуня тримає дитину на руках, ласкаво притиснувши її до своїх грудей. Також Анна показала, скільки у неї в палаті розкішних букетів.

Відомо, що сина відома модель народила від французького підприємця Давида Барокаса, з яким одружилася в липні 2020 року. Їхні стосунки розвивалися стрімко, адже через два місяці  вони оголосили про свої заручини. Весілля пройшло на лазурному березі в Каннах.

Нагадаємо, що "Міс Україна Всесвіт-2014" довгий час приховувала свою вагітність від громадськості й розсекретила своє становище, перебуваючи на 28-му тижні. Вона опублікувала кілька кадрів, на яких позує в чорній довгій сукні, яка ідеально підкреслювала її кругленький живіт. Анна зазначила, що весняний карантин пройшов не даремно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що про майбутнє поповнення в родині недавно повідомила і Даша Квіткова — переможниця "Холостяка-9". Разом з чоловіком Микитою Добриніним вони вперше стануть батьками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини