Головна Новини Зірки персона Мішель Андраде показала, як виглядає без макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Мішель Андраде показала, як виглядає без макіяжу

Мішель позувала в одному халаті

22 вересня 2020, 09:55 comments2523
Поділіться публікацією:

Популярна 23-річна співачка Мішель Андраде активно користується соціальними мережами та радує шанувальників яскравими фотографіями. На цей раз знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала селфі, продемонструвавши своє обличчя без грама косметики.

Мішель Андраде показала, як виглядає без макіяжу

Мішель Андраде | instagram.com/mishvirmish

Підопічна Потапа позує в одному махровому халаті лимонного кольору, зібравши волосся в пучок. Мішель вирішила продемонструвати підписникам природну красу, тому сфотографувалася без макіяжу. Також співачка заінтригувала фанатів новинкою, над якою вона і її команда довго працювали. Мішель пообіцяла скоро все показати й зазначила, що це буде "Пушка".

Мішель Андраде показала, як виглядає без макіяжу - фото 2

Шанувальники знаменитості не скупилися на лайки та коментарі. Багато хто відзначив, що артистка без макіяжу виглядає дуже красиво: "Що це за дитина, така мила?", "Ідеальність — ваше друге ім'я", "Яка красива!", — написали шанувальники зірки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська модель Кайлі Дженнер показала, як виглядає без макіяжу. Знаменитість продемонструвала своє обличчя "до" і "після" використання косметики її власного бренду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини