Головна Новини Зірки персона Мішина та Еллерт розповіли, як приховували стосунки після завершення проекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Мішина та Еллерт розповіли, як приховували стосунки після завершення проекту

За словами актриси, перший час після закінчення "Холостячки" виявився для пари найважчим

4 січня 2021, 11:23 comments1802
Поділіться публікацією:

Героїня романтичного шоу "Холостячка" актриса Ксенія Мішина та її обранець сценарист Олександр Еллерт розповіли, як їм вдавалося приховувати стосунки від публіки після проекту. Цим пара поділилася в телепрограмі "Світське життя".

Мішина та Еллерт розповіли, як приховували стосунки після завершення проекту

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

Від зйомок шоу до його трансляції по ТБ пройшло чимало часу, і за умовами контракту пара не могла афішувати свої стосунки. За словами актриси, перший час після закінчення "Холостячки" видався для пари найважчим. Мішина розповіла, що їм з Еллертом доводилося ходити в різні магазини та заходити в під'їзд по черзі, адже за три дні після завершення зйомок пара почала проживати спільно.

"Це був дуже складний період, коли: "Так, Саня, ти йдеш в цей магазин, а я в цей. Ти купуєш це, а я ось це. Перша я заходжу в під'їзд, а потім ти". І ми звикли. Ми навіть зараз можемо йти — я трохи далі від нього, він починає кричати:" Чому ти так далеко?"", — поділилася актриса.

Закохані також розповіли, що побут не зміг "вбити" романтику в стосунках, а їхні побоювання з цього приводу виявилися марними. Через щільний робочий графік, парі ще не вдалося відчути "принади" спільного проживання.

"Ми так втомилися, що ми дуже чекали "брудний посуд, шкарпетки". Своя така оселя, щоб нікого не було поруч, жодних чоловіків. Дуже багато часу я приділяю зараз роботі. Після" Холостячки "я відразу зайшла в інший проект, десь через три-чотири дні. У нас такого прямо побуту не було ще", — розповіла Ксенія Мішина.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт спровокували бурхливе обговорення в Мережі, після того, як коханий актриси спантеличив підписників фотографією з нібито вагітною Ксенією.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини