Головна Новини Зірки персона Модель Кара Делевінь заявила про свою пансексуальність
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Кара Делевінь заявила про свою пансексуальність

Кара Делевінь пояснила, що для неї стать людини не має значення

4 червня 2020, 12:05 comments2724
Поділіться публікацією:

Талановита актриса і співачка Кара Делевінь вирішила розставити всі крапки над "і" у питаннях своєї сексуальної орієнтації. Знаменитість заявила, що вона пансексуалка. Про це повідомляє видання Variety.

Модель Кара Делевінь заявила про свою пансексуальність

Одна з найбільш високооплачуваних моделей зізналася, що стать людини для неї не має значення, тому що вона завжди закохується в особистість. Кара не любить виставляти своє особисте життя напоказ, але кілька років тому вона відкрито заявила про свої стосунки з актрисою Эншлі Бенсон. Дівчата не приховували своїх почуттів один до одного, багато часу проводили разом, влаштовували романтичні побачення і ділилися деякими кадрами в соціальній мережі.

Але нещодавно стало відомо про те, що пара розлучилася. Знаменитість не стала називати причини розриву, попросила лише шанувальників не говорити нічого поганого на її колишню кохану. Сама актриса заявила, що не є бісексуалкою, вона може закохатись як в хлопця, так і в дівчину. Головне, щоб ця людина була їй цікава.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що супермодель Кара Делевінь розкрила свій особистий номер телефону в мережі і закликала до спілкування. Хочете написати зірці?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини