"Моя держава поставила мене в такі умови": акторка розповіла, чому знімалася в проектах РФ після 2014 року

Віталіна Біблів вперше пояснила причину

Кіноакторка Віталіна Біблів, що знімалась в серіалах "Жіночий лікар", "Дві матері", "На лінії життя" та в багатьох інших кінороботах, пояснила, чому брала участь в російських проектах після 2014 року. Виявляється, що вона мала доларовий кредит, який вона взяла, щоб купити квартиру ще у 2008 році.

"Так, я знімалася в російських проектах після 2014 року і поясню зараз чому. Моя держава поставила мене в такі умови, що не зніматися в російських фільмах, щоб заробляти гроші для оплати кредиту, я не могла", - сказала Віталіна, відповідаючи на запитання журналістки Аліни Доротюк.

Вона ще сказала, що робила це з тої причини, що в проектах українського кіно їй не надавали ролі.

"Український кінематограф мені ніяку роботу не пропонував. Тобто, держава потребує від мене грошей в банку, який розвалився, кричать колектори і стукають ночами і днями, кажучи, що вони заберуть квартиру, а я в неї вже вклала. Тому, так, я знімалася в проектах спільних російсько-українських", - зазначила акторка.

Ще Віталіна Біблів додала, що не грала ролі у виключно російських проектах.

"Я ніколи не знімалася в Москві, але я працювала в російсько-українських проектах. Це факт. Але, коли я закрила цей кредит, то я припинила зніматися в них. Це було в жовтні 2020 року", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна українська акторка переїхала до РФ. Українська знаменитість, який відомий глядачам за кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський пояснив, чому залишилась жити і будувати кар’єру в РФ в колишній українська акторка Галина Безрук. Він розповів, як довго і серйозно розмовляв з нею під час зйомок четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя".