Головна Новини Зірки персона Може втратити мільйони: репер Dr. Dre розлучається з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Може втратити мільйони: репер Dr. Dre розлучається з дружиною

Тепер парі доведеться ділити багатомільйонні статки

30 червня 2020, 11:05 comments1306
Поділіться публікацією:

Випробування карантином не витримала ще одна зіркова пара. 55-річний репер і продюсер Dr. Dre розлучається зі своєю дружиною Ніколь, з якою прожив у шлюбі 24 роки. Таку інформацію надало видання TMZ.

Може втратити мільйони: репер Dr. Dre розлучається з дружиною

Getty

Відомо, що на розлучення подала дружина знаменитості, аргументувавши, що між нею і репером виникли непримиренні розбіжності. А враховуючи те, що перед весіллям зірки не склали шлюбного договору, їм доведеться поділити статки, які оцінюють у 800 млн доларів.

Інсайдер повідомляє, що Dr. Dre вже найняв впливового адвоката і готовий захищати свої заощадження. До речі, в 2006 році він створив компанію Beats Electronics, яка випускає навушники і динаміки. Саме це дітище принесло реперу солідний дохід.

Нагадаємо, що Dr. Dre і Ніколь Сріт одружилися у 1996 році. У них двоє дорослих дітей: син Труф і дочка Трулі. Від попередніх стосунків у репера ще є три сини і одна дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Kingsman" Колін Ферт розлучився з дружиною після 22-річного шлюбу. Подружжя не назвало причину розриву, але обоє відзначили, що залишилися в дуже хороших стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини