На 56 році життя померла відома українська телеведуча Руслана Писанка

Телеведучою не стало сьогодні вночі

Сьогодні вночі (19 липня) померла відома українська телеведуча Руслана Писанка. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на власні джерела.

Не стало відомою телеведучою Русланою Писанкою. Вона померла сьогодні, 19 липня, уночі. Писанці було 56 років.

"Але велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували тяжку хворобу. Руся практично нікому не говорила про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялася у слухавку, будувала плани на майбутнє. забрала", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Рада звільнила міністра соцполітики та вийшла ще з однієї Угоди з РФ: що відомо. Список рішень, які сьогодні ухвалили парламентарі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в США розповіли, як Путін почав чистку у самій Росії – кого він відправляє до України. РФ кидає у "гарячі точки" представників нацменшин, там зростає невдоволення. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Залужний розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому наразі все під контролем. Важливу роль стабілізації ситуації на фронті зіграли своєчасні поставки М142 HIMARS. Докладно про це читайте в нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли, що ми вже почали отримувати: Данилов заінтригував дальністю нових снарядів HIMARS. Що стосується HIMARS, Олексій Данилов зазначив, що є деяке розуміння, що ми вже почали отримувати снаряди, які вирушають набагато далі, ніж це було на початку.