Головна Новини Зірки персона На зірку "Гаррі Поттера» подали в суд через ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

На зірку "Гаррі Поттера» подали в суд через ДТП

Судовий позов проти зірки подав британський адвокат

15 листопада 2020, 10:55
Поділіться публікацією:

Відомого актора Майкла Гембона, якого мільйони глядачів знають за роллю Альбуса Дамблдора в кінофільмі "Гаррі Поттер", звинувачують в аварії, що сталася три роки тому.

На зірку "Гаррі Поттера» подали в суд через ДТП

Майкл Гембон / entertainmentforus.com

Проти знаменитості виступив британський адвокат, який запевняє, що Майкл Гембон став винуватцем ДТП, в якому він постраждав. Актор збив його на своєму автомобілі, коли той пересувався по дорозі на велосипеді.

За словами адвоката, зірка "Гаррі Поттера" не помітив його і нібито збив, здійснюючи маневр. В результаті у потерпілого був перелом щиколотки й пошкодження зв'язок. Також адвокат стверджує, що через те, що сталося у нього розвивалася психологічна травма, зараз він боїться автомобілів і більше не сідає за велосипед.

Потерпілий звернувся в суд і вимагає в актора моральну компенсацію в розмірі 55 тис. фунтів стерлінгів (понад 2 млн гривень).

Однак, ЗМІ вважають, що юрист програє справу, тому, що відразу виникає питання, чому він три роки після аварії мовчав і лише зараз вимагає компенсацію. Крім цього, судді сумніваються в правильності показань здоров'я потерпілого, тому відправили його на повторне обстеження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грін днями зареєструвався в Instagram і представив свою маленьку дочку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини