Надю Дорофєєву розкритикували за перший сольний кліп

Надя Дорофєєва станцювала над Алеєю Героїв Небесної Сотні

Популярна артистка Надія Дорофєєва днями запустила сольний проект і презентувала новий кліп і пісню Gorit. Але багато користувачів зізналися, що очікували від співачки більшого, а її кліп і зовсім розкритикували.

Перша сольна композиція Дорофеєвої вже набрала більше мільйона переглядів, але користувачі Youtube не приховують свого розчарування: "Біт типу Гросу на мінімалках", "Діти на святі приблизно під таку пісню танцюють", "Чекала більшого", "Надя, Ви можете більше. Це просто пісня-збірник шаблонів, не втрачайте індивідуальність ", - коментують в мережі.


Крім того, багатьох слухачів обурило те, що однією з локацій в кліпі став міст над Алеєю Героїв Небесної Сотні. "Там, де вмирали люди трясти заднім місцем ... немає слів ...", "І варто було заради цієї посередньої пісні крутити ж ... й на мосту, де 7 років тому розстрілювали людей?", "Наступний кліп будете знімати в Бабиному Яру?", - написали користувачі.

Громадський діяч Сергій Стерненко також випустив влог, де згадав події, які відбулися на Майдані Незалежності в період з грудня 2013 по лютий 2014 року, і сказав, що Дорофєєва наплювала на людей, завдяки яким живе у вільній, демократичній, незалежній країні.

До слова, сама співачка поки ніяк не прокоментувала подібні звинувачення на свою адресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дорофєєва продемонструвала новий імідж.