Головна Новини Зірки персона Найбільш високооплачуваний актор в світі збирається балотуватися в президенти США
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш високооплачуваний актор в світі збирається балотуватися в президенти США

Він розглядає цю можливість абсолютно серйозно

17 лютого 2021, 16:30 comments1556
Поділіться публікацією:

Відомий голлівудський актор і колишній рестлер Дуейн "Скеля" Джонсон заявив про свій намір балотуватися на пост президента США на наступних виборах у 2024 році. 48-річний актор розглядає таку можливість, якщо цього будуть хотіти люди. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "USA Today".

Найбільш високооплачуваний актор в світі збирається балотуватися в президенти США

Фото: AP

За його словами, він буде чекати та спостерігати за ситуацією. Джонсон вже не раз говорив про наявність у себе політичних амбіцій. Він хотів стати губернатором за прикладом Арнольда Шварценеггера, який очолював штат Каліфорнія після популярності в кіно.

Шварценеггер не мав права балотуватися в президенти США, оскільки народився в Австрії, коли Джонсон народився в Каліфорнії і має можливість стати главою Білого дому по закону.

Після перемоги Дональда Трампа на виборах президента у 2016 році Джонсон заявляв, що перемога Трампа над Хілларі Клінтон говорить про те, що у світі можливо все.

Дуейн Джонсон відомий по серії фільмів "Форсаж", "Джуманджі", "Цар скорпіонів" і багатьом іншим голлівудських блокбастерів.

Довідка: на виборах президента США в листопаді 2020 року перемогу здобув кандидат від демократичної партії Джо Байден, який обійшов чинного президента Дональда Трампа. Байден набрав рекордну кількість голосів в історії.

У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників США. Байден офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року. На момент інавгурації він став найбільш літнім президентом США, зайнявши пост у віці 78 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Михайло Боярський госпіталізований з невідомим діагнозом.

Читайте також, що найбільше дратує Меган Маркл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини