Головна Новини Зірки персона "Найкращий тато": Вікторія Бекхем зворушила фанатів новим сімейним знімком
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найкращий тато": Вікторія Бекхем зворушила фанатів новим сімейним знімком

Екс-учасниця Spice Girls поділилася кадром, який демонструє всю любов її чоловіка до їх молодшої дитини

21 жовтня 2020, 15:42
Поділіться публікацією:

Вікторія Бекхем не перестає радувати своїх шанувальників щасливими сімейними знімками, адже її міцна і дружна сім'я може стати прикладом абсолютно для кожного. На цей вона раз опублікувала фотографію, на якій можна побачити, як Девід цілує свою 9-річну дочку Харпер. Про це пише видання lux.

"Найкращий тато": Вікторія Бекхем зворушила фанатів новим сімейним знімком

Вікторія Бекхем. Фото: trend.az

Цей зворушливий кадр наочно демонструє, як сильно тато любить свою маленьку дівчинку. Видно, що він не боїться показувати свої ніжні почуття до дітей.

Папа з донькою сфотографовані біля святкового вінка, який зроблений з листя і ягід. Відомо, що Харпер обожнює присвячувати свій вільний час різним видам рукоділля, тому цілком можливо, що цю красу вона зробила разом з люблячим батьком.

Сама ж Вікторія підписала фотографію словами "Найкращий тато", і фанати в коментарях під постом не могли з цим не погодитися. Але був також один з фоловерів, який "ніколи не розумів поцілунків батьків в губи". "Чому він цілує її в губи?" — запитав інший, мабуть, здивований такою душевною любов'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем розкрила секрет свого 20-річного шлюбу з Девідом. "Я і Девід сильно захоплені життям дітей. Ми дуже любимо свою сім'ю. Потрібно концентруватися на пріоритетах, наполегливо працювати та знати, що поруч є велика команда підтримки", — зазначила модельєр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини