Головна Новини Зірки персона Найсексуальніший актор цього року: хто цей щасливчик
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсексуальніший актор цього року: хто цей щасливчик

Ним виявився шотландський актор

4 грудня 2020, 21:00 comments3867
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто ж в цьому році отримав звання найсексуальнішого актора. Результати голосування вже опубліковані на порталі Just Jared.

Найсексуальніший актор цього року: хто цей щасливчик

Сем Хьюен. Фото: 24tv.ua

Цим щасливчиком став Сем Хьюен, який отримав популярність після зйомок у фільмі "Іноземка". За Сема віддали свої голоси 914 тисяч чоловік.

Хьюен знає, що таке невдалі дні, тому що в його житті було не одне прослуховування на телебаченні, де він отримував відмову (зокрема неодноразово пробувався на різні ролі для фентезі-серіалу "Гра престолів"). Але пізніше удача все-таки посміхнулася йому: актора затвердили на одну з головних ролей в новому телесеріалі "Іноземка" телеканалу Starz за мотивами популярної серії романів Діани Геблдон. Телесеріал отримав премію "Вибір народу" як улюблене науково-фантастичне / фентезі-шоу на кабельному телебаченні, а також "Вибір телевізійних критиків" як найбільш вражаючий новий телесеріал. Зйомки в "Іноземці" зробили Сема Хьюена популярним не тільки в Америці, але і території Великобританії.

Що стосується другого місця, то його зайняв 23-річний Хіро Файнс-Тіффін, який зіграв роль Тома Редла в культовому "Гаррі Поттер і Принц-напівкровка". Він отримав від користувачів 750 тисяч голосів.

А замкнув трійку лідерів Роберт Паттінсон, який запам'ятався глядачам в образі чарівного вампіра в відомій сазі "Сутінки". Він отримав від користувачів 45 тисяч голосів.

У десятку найсексуальніших акторів цього року також увійшли Генрі Кавілл, Джеймі Дорнан, Том Елліс, Кріс Еванс, Себастіан Стен, Кіт Харрінгтон і музикант Гарі Стайлс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто очолив список кращих акторів XXI століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.justjared.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини