Головна Новини Зірки персона «Наскочила зі спини»: українська співачка розповіла про напад фанатки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Наскочила зі спини»: українська співачка розповіла про напад фанатки

Тепер співачка виходить до фанатів тільки з охоронною

18 жовтня 2020, 11:50
Поділіться публікацією:
















33-річна популярна артистка Ірина Федишин розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею на одному з концертів в Україні. Своєю історією співачка поділилася в програмі "Легенда з Романом Мухою", опублікованій на YouTube-каналі.

«Наскочила зі спини»: українська співачка розповіла про напад фанатки

Ірина Федишин | instagram.com/irynafedyshyn

Знаменитість зізналася, що під час одного з виступів до неї на сцену вибігла фанатка і наскочила на неї зі спини, обхопивши руками й ногами. Жінка застала артистку зненацька, а охоронці, які чергували біля сцени, не помічали того, що відбувається. На допомогу співачці прийшли учасники її балету, яким вдалося "розняти" фанатку від зірки.

Після цього, Ірина Федишин вважає за краще спілкуватися з шанувальниками тільки з особистою охоронною, тому що вважає, що деякі люди можуть неадекватно себе вести, не відчуваючи межі своєї прихильності та любові.

Артистка також зізналася, що через свою популярність не може нормально прогулятися по рідному місту, тому на вулицю вона не виходить без темних окулярів і капелюха.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українську співачку Анну Добридневу кілька років переслідував неадекватний чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини