Головна Новини Зірки персона Настя Каменських зізналася, що допомагає їй завжди виглядати гарно
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських зізналася, що допомагає їй завжди виглядати гарно

Корисні поради від однієї з найкрасивіших жінок нашого шоу-бізу

27 жовтня 2020, 14:26
Поділіться публікацією:

Ефектна представниця українського шоу-бізнесу завжди має доглянутий і привабливий вигляд. А все тому, що у Насті є кілька б'юті-секретів, які допомагають їй залишатися красивою. Про це пише видання lux.

Настя Каменських зізналася, що допомагає їй завжди виглядати гарно

Настя Каменських. Фото: lux.fm

Так, на своїй сторінці в соціальних мережах співачка вирішила поділитися, як вона за собою доглядає. В її списку можна знайти ключові кроки, які вона виконує щодня, щоб підтримувати свою красу.

Знаменитість розповіла, що намагається засинати до 22.00 вечора, тому що саме в цей час виробляється гормон сну. А він є ключовим, тому що допомагає вранці відчувати себе бадьоро і виглядати добре.

Також Каменських випиває денну норму води до 16.00, щоб вранці обличчя не виглядало набряклим. А перед сном вона може випити максимум кілька ковтків.

Ще один секрет полягає в тому, що артистка провітрює кімнату, готуючись до сну,  також у спальні має бути досить прохолодно і темно.

Нічний крем зірка наносить не безпосередньо перед сном, а за пів години до нього. Вона впевнена, що так шкіра встигне ввібрати крем, а якщо ж робити це перед сном, то його вбере ваша подушка.

Вранці Настя робить 5-хвилинний масаж обличчя. Це дозволяє йому відразу "прокинутися". Вона додала, що нескладну техніку процедури можна знайти на просторах інтернету.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Потап вперше зізнався, як ставиться до відвертих фото Каменських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини