Настя Івлєєва та її чоловік Элджей захворіли коронавірусом

Настя Івлєєва розповіла, який симптом її насторожив

Російська телеведуча і блогер Анастасія Івлєєва зізналася, що разом з чоловіком, репером Элджеем захворіла на COVID-19. На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, як виявлялася хвороба і як вона себе почуває зараз.

Настя розповіла, що разом з чоловіком зробила тест на коронавірусну інфекцію після того, як вони втратили смак. Цей симптом їх серйозно насторожив. До цього, у зірок були ознаки застуди. Івлєєва написала, що у Олексія кілька днів було простудне нездужання, а у неї відзначалася сильна слабкість, нежить і головний біль. Після здачі тесту, лікар підтвердив наявність в організмі коронавірусу.

Також телеведуча написала, що на COVID-19 захворіла вся їхня родина. Зараз вони відчувають себе нормально, лише відчувають млявість і слабкість. Знаменитості перебувають під цілодобовим наглядом лікарів і повинні два тижні дотримуватися умови самоізоляції. Також Настя зазначила, що знає, які препарати слід приймати.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за минулу добу в Україні зафіксовано 920 нових випадків зараження коронавірусом.