Головна Новини Зірки персона "Навіть не вибачився": Ксенія Мішина зізналася, хто з учасників "Холостячки" її розчарував
commentss НОВИНИ Всі новини

"Навіть не вибачився": Ксенія Мішина зізналася, хто з учасників "Холостячки" її розчарував

Про це актриса розповіла в своєму інтерв'ю

3 грудня 2020, 21:08 comments3706
Поділіться публікацією:








Головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" на каналі СТБ зізналася, який з учасників розчарував її більше всіх. Ксенія Мішина розповіла про чоловіка, який покинув проект в третьому випуску зі скандалом — Артема Шепеля.

"Навіть не вибачився": Ксенія Мішина зізналася, хто з учасників "Холостячки" її розчарував

Ксенія Мішина. Фото: 24tv.ua

Вона поділилася, що цей учасник не тільки не захотів вибачитись перед нею, але навіть не сказав кілька слів подяки за свою участь. Про це вона заявила в своєму інтерв'ю в програмі "Ходять чутки".

"Артем — це, напевно, один з учасників, який мені не подякував за участь. За те, що ми разом прожили певний момент. Тому що багато писали, після того, як покидали шоу. Просто дякували і говорили, що це було приголомшливо. А Артем навіть не вибачився за той скандал, який був на проекті ", — сказала дівчина.

Артем запам'ятався глядачам як досить емоційна і запальна людина, яка на одному з парних побачень не змогла стримати своїх емоцій. Він кидався стільцями на очах у "Холостячки" і всім виглядом показував своє невдоволення. І якщо перший раз Ксенія змогла пробачити його за прояв агресії до інших учасників, то на другий раз вона побачила це на власні очі, і прийняла рішення попрощатися з ним.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Ксенія Мішина зізналася, чи знайшла любов на "Холостячці". Тиждень тому відбулася прем'єра романтичного телешоу "Холостячка" і його головною героїнею стала 31-річна українська актриса Ксенія Мішина. За серце красуні боролися 12 чоловіків. В одному з пост-шоу знаменитість зізналася, чи вдалося їй зустріти свою любов на цьому проекті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини